Qui som?

ControlPlay !

Que es Control Play ?

Sobre Nosaltres

Tenim el plaer de presentar Control Play Sports. Som una empresa de serveis amb l’objectiu de cobrir les necessitats del món educatiu, esportiu i lúdic. Oferim el nostre servei amb les màximes garanties de legalitat i formalitat.

Estem capacitats i tenim la experiència per poder oferir uns serveis integrals pel vostre centre educatiu. Som una empresa que donarà resposta a les necessitats de la vostre escola, partint en consciència de l’adaptació als nous temps i les noves inquietuds i necessitats.

Aquest projecte parteix de la visió del món a partir d’un eix: Formació. Dos perfils diferents per crear projectes, donar respostes i fer que les experiències dels infants, nens i joves siguin de qualitat.

Jordi Torras i Badosa jugador professional de futbol sala. Ha guanyat mundials i europeus amb la selecció Espanyola absoluta, Lligues, Copes, Supercopes i Copes d’Europa amb el Inter Moviestar (Madrid), amb el F.C.Barcelona Alusport i amb l’Asti italià. Aconseguit amb treball i talent. Aportará als vostres infants la visió de constància i esforç que el defineix.

Ivan Blasco i Gomez és Mestre en actiu i Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Educant nens i joves en l’ambit lectiu i no lectiu.

L’Equip

On es troba Control Play ?

On Som?

Estem ubicats a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat). És on tenim la nostra seu física. Centralitzem al Nº 63 del Carrer Sant Miquel la nostra administració i gestió general. Però ens desplacem a la vostra escola per viure d’aprop les vostres necessitats. Treballem amb un equip de persones per poder oferir un producte integral de qualitat.

Control Play Sports