English Time

Extraescolars

Descripció 

L’anglès és una activitat extraescolar enfocada a que els alumnes d’infantil es vagin familiaritzant amb aquesta llengua, ja que cal tenir en compte que per a molts d’ells és una llengua nova, i que els alumnes de Primària puguin veure reforçats o ampliats els seus coneixements d’anglès.

Aquesta proposta esta destinada a aquells que vulguin aprofundir en els aspectes més acadèmics de la llengua anglesa. Es realitzaran unes proves de nivell, per tal que cada alumne comenci el curs en el grup que s’adapti al seus coneixements inicials.

Objectius

✔ Aprendre noves paraules de vocabulari de diversos temes.
✔ Aprendre a pronunciar les noves paraules.
✔ Escoltar i repetir les paraules de cada tema, tot relacionant-les sempre amb el seu concepte.
✔ Aprendre a presentar-se i comprendre les informacions més senzilles com ara: 8ist down (seure), open/close the dor (obrir/tancar la porta), Can I go to the toilet? (Puc anar al lavabo?), entre d’altres.
✔ Practicar aquells nous conceptes adquirits de manera senzilla i divertida a partir de jocs, cançons i/o activitats dinàmiques
✔ Fer émfasi en la part oral de la llengua anglesa.

Instal·lacions

✔ Per a dur a terme les sessions d’anglès, a cada grup se li assignarà una aula per a tot el curs dins de la pròpia escola.

Material

✔ Flashcards, fitxes d’activitats, CDs, DVDs, fotografies, suport audiovisual, entre d’altres.
✔ Al finalitzar el trimestre, els alumnes confeccionaran el seu àlbum-dossier mitjançant les activitats realitzades durant el trimestre.

Perfil del monitor

✔ Monitor dinàmic i amb coneixement de la llengua anglesa.
✔ Mestre o estudiant en Grau de Primària amb la titulació “First Certificate