Taekwondo / Judo

Extraescolars

Descripció

La formació en les arts marcials és una escola de vida, una manera d’afrontar els reptes diaris. És per això que quan s’educa a una persona en aquestes arts, no només estem parlant de tècnica sinó que també es pretén transmetre aquest missatge, preparar el nen/a per a uns valors força oblidats en l’actualitat com són el respecte, la tolerància, la humili-tat i la disciplina.Durant aquesta activitat extraescolar, el treball de la concentració és fonamental. El monitor (Sensei) complementa tot el treball que realitzen els alumnes amb actituds de respecte cap els companys, el grup i en general les persones.Proposem dues Arts Marcials: La iniciació al Taekwondo i la iniciació al Judo.

Destinataris

✔ Educació Infantil.
✔ Educació Primària.​

Objectius

✔ Exercitar la concentració i la disciplina, creant hàbits que ajudaran als alumnes en els seus reptes personals i aprenentatges.
​Generar respecte, fent que els alumnes siguin més comprensius.
✔ Tenir confiança i seguretat en un mateix, farà que els alumnes estiguin segurs de les seves possibilitats.
✔ Millora de la forma física general. Sobretot estimularem les qualitats bàsiques com ara la força i la flexibilitat. També la millora de la coordinació, els reflexes i el control postural.

Instal·lacions

✔ Gimnàs i màrfegues convencionals d’ús general d’educació física.

Material

✔ La iniciació es pot realitzar sense la utilització de vestimenta específica. També es pot proposar la utilització de la mateixa.

Perfil del monitor

✔ Monitor iniciador del Taekwondo o del Judo.