Activitats Extraescolars

ControlPlay !

Index

  EDUCACIÓ INFANTIL
  EDUCACIÓ PRIMARIA

Taekwondo / Judo

Durant aquesta activitat extraescolar, el treball de la concentració és fonamental. El monitor (Sensei) complementa tot el treball que realitzen els alumnes amb actituds de respecte cap els companys, el grup i en general les persones.Proposem dues Arts Marcials: La iniciació al Taekwondo i la iniciació al Judo.

Hip-Hop / Danses Modernes

Iniciació a les danses, pensada per als mes menuts de l’escola. Ens endinsarem en el món del ritme, mitjançant les danses més alegres i divertides. Danses populars i les últimes novetats del món musical, serviran per desenvolupar el sentit del ritme i la coordinació.​

Circ i Malabars

Activitat pensada per desenvolupar tant les habilitats de domini del cos i la interacció amb objectes. També es fomenta l’expressió corporal mitjançant les activitats pròpies del circ. El món del circ és un eix de continguts molt motivador.

Multiesport

L’activitat extraescolar de Multiesport es una activitat extraescolar que es fonamenta en el desenvolupament motriu i cognitiu dels mes menuts. Jocs i formes jugades, destreses amb pilota i iniciació a la percepció espaial. Diferents pilotes, totes elles adaptades a les necessitats dels alumnes, per afavorir el seu desenvolupament motor i assegurant la diversió.

Hockey, Mini-Tennis i Beisbol

Grup d’esports que es practiquen mitjançant un implement. Els implements son una eina fonamental en el desenvolupament motriu dels alumnes de l’Etapa de Primària.

Bàsquet, Handbol i Voley

Activitat extraescolar d’iniciació esportiva en el que es treballen disciplines que requereixen coordinació ull-mà. Cada trimestre es treballaria un esport, tant a nivell tècnic com tàctic.

Patins a l'escola

La formació en les arts marcials és una escola de vida, una manera d’afrontar els reptes diaris. És per això que quan s’educa a una persona en aquestes arts, no només estem parlant de tècnica sinó que també es pretén transmetre aquest missatge, preparar el nen/a per a uns valors força oblidats en l’actualitat com són el respecte, la tolerància, la humili-tat i la disciplina.

Futbol Sala

Jordi Torras, capità del F.C.Barcelona Alusport i de la Selecció Espanyola de Futbol Sala, presenta la seva Escola de formació de Futbol Sala. El Futbol Sala es un apassionant esport col·lectiu, ideal per desenvolupar la coordinació dels alumnes. Jordi Torras coordina tot el procés formatiu.

Divertaller + Taller d'estudi

El Divertaller és la nostra proposta més creativa, a partir dels materials i elements més propers del nostre entorn. Realitzem tasques per desenvolupar la imaginació i la creativitat, mitjançant la pintura, el dibuix i el modelatge. Ideal per reforçar les tècniques de retallar, enganxar i crear, mitjançant el desenvolupament d’una idea inicial.

Minichef

Taller de cuina per tal de descobrir i experimentar amb la gran varietat d’aliments de la terra i de temporada. Els futurs cuiners desenvoluparan els coneixements bàsics per practicar diferents receptes, descobrir d’on venen els aliments i entendre la importància de mantenir una dieta sana i equilibrada.

Contacontes

Els contes permeten als infants acumular experiències a través dels diversos personatges i de les diferents situacions, com resoldre un conflicte, quina és la bona manera d’actuar. El conte és una porta oberta a la imaginació i la fantasia, clau per trobar solucions a problemes que tenen els nens i nenes.

Robòtica

La Robòtica a l’escola és la nostra proposta d’activitat extraescolar que consisteix en construir i programar robots basats en els materials educatius de LEGO MINDSTORMS. Els alumnes s’endinsaran en la resolució de diferents reptes, de dificultat progressiva, proposats pel monitor. La resolució del repte té una part constructiva i una part de programació senzilla i visual.

English Time

L’anglès és una activitat extraescolar enfocada a que els alumnes d’infantil es vagin familiaritzant amb aquesta llengua, ja que cal tenir en compte que per a molts d’ells és una llengua nova, i que els alumnes de Primària puguin veure reforçats o ampliats els seus coneixements d’anglès.