Política de galetes

Les galetes, o en anglès ‘cookies’, constitueixen una eina utilitzada pels servidors web per emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari, ja sigui un ordinador o un dispositiu mòbil. Aquesta informació permet recuperar informació com per exemple el seu usuari registrat, si en disposa, dades de connexió a les xarxes socials o dades de preferències de navegació. Aquestes dades són emmagatzemades per a ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina.

Galetes utilizades en aquesta web

Seguint les directrius de la Agencia Española de Protección de Datos procedim a detallar l’ús de les galetes que fa aquesta web, amb la finalitat d’informar-lo amb la màxima exactitud possible.

Control Play Sports utlitiza les següents galetes pròpies:

 • Galetes de sessió, per tal de garantir que els usuaris que escriguin comentaris a la web siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es combat l’spam.

Control Play Sports utlitiza les següents galetes de tercers:

 • Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquesta web. En utilitzar aquest lloc web està consentint el tractament d’informació sobre vostè per Google. Per tant, l’exercici de qualsevol dret en aquest sentit haurà de ser comunicart directament a Google.
 • Xarxes socials: Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes per tal que vostè pugui clicar sobre botons del tipus M’agrada o Comparteix.

Desactivació o eliminació de galetes

En qualsevol moment prodrà exercir el seu dret de desactivar o eliminar les galetes de Control Play Sports. Aquestes accions es realitzen de diferent manera en funció del navegador web que estigui

Per a eliminar les galetes d’una web ha d’anar a la configuració del seu navegador i allà podrà buscar les galetes associades al domini en qüestió i eliminar-les.

Configuració de galetes per als navegadors més polulars

 • Al següent enllaç hi trobarà informació de com accedir a una determinada galeta del navegador Google Chrome.
 • Al següent enllaç hi trobarà informació de com accedir a una determinada galeta del navegador Firefox.
 • Al següent enllaç hi trobarà informació de com accedir a una determinada galeta del navegador Internet explorer.

Notes adicionals

 • Ni aquesta web ni els seus representatns legals es fan responsables ni del contingut ni de la veracitat de les polítiques de privadesa que puguin tenir els tercers citats en aquesta política de galetes.
 • Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les galetes i, des d’aquests navegadors ha d’efectuar el seu dret a eliminar o desactivar l’ús de le galetes. Ni aquesta web ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les galetes per part dels navegadors mencionats.
 • En alguns casos, és necessari instal·lar galetes per tal que el navegador no oblidi la seva decisió de no acceptar les galetes.
 • En el cas de les galetes de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-les amb tercers, excepte en els casos que sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a tal efecte. Segons Google, aquest no desa la seva direcció IP. Google Inc. és una empresa adherida a l’acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a la normativa europea. Si desitja informació sobre l’ús que Google fa de les galetes li adjuntem aquest altre enllaç.
 • Per qualsevol dubte o consulta sobre aquesta política de galetes no dubti en contactar amb nosaltres.