Extraescolar de Taekwondo: Torneig Ciutat Solsona

Aquest cap de setmana es va celebrar el I Torneig Ciutat Solsona de Taekwondo on va participar de nou el Taekwondo de l’escola Sant Antoni.

El nostre competidor Izan Ferreiro ha tornat a competir, aquest cop en una categoria superior a la seva (CADET), no va tenir sort però va demostrar valentia a la zona de combat. De la mateixa manera, Pol Salvans (Categoria Infantil) al seu primer campionat també va perdre a quarts de final fent una gran representació.

D’altra, els altres tres competidors: Pau Rojas, Iker Gonzalez i Deborah Zaldivar (Categoria Infantil) van aconseguir pujar al pòdium. Deborah i Iker van aconseguir una medalla de bronze i el nostre Pau va aconseguir la medalla de plata mostrant superioritat als seus tres primers combats i perdent la final.

Aquests vicentins han mostrat estar al nivell de la resta tot i ser novells. Esperem que segueixin tenint èxits!

El taekwondo ensenya als alumnes participants de l’activitat extraescolar a ser perseverants davant dels objectius que ens proposem. També aporta valors afegits per la educació i el companyerisme. Els alumnes aprenen a respectar, tant al monitor com als seus companys.

Cal destacar aspectes com:

  • Exercita la concentració i la disciplina, creant hàbits que ajudaran als alumnes en els seus estudis i tasques.
  • Fomenta el respecte i la educació, fent que el nen/a sigui més comprensiu, tingui millor control personal i tingui actituds positives cap al altres.
  • Millor confiança i seguretat en ells mateixos, per afrontar les situacions de la vida quotidiana.
  • Millorar la forma física en general. Cal destacar les millores en la força, flexibilitat i reflexes.

Si vols saber més informació sobre l’activitat extraescolar de Taekwondo no dubtis en contactar-nos!

Deixa un comentari