Al casal d’aquest any ens endinsarem en el torneig més conegut mundialment. Conegut per tots els seus valors…IGUALTAT, SUPERACIÓ, SALUT, ESPORTIVITAT, UNIÓ… Com tot gran esdeveniment ens farà falta una mascota que representi les olimpíades d’aquest any.

Cada grup del casal  representarà una població diferent, que es presentarà als  Esperit Olímpics! Cada setmana ens acompanyarà una mascota que representarà un color i un valor digne de les olimpíades. Entre tots els equips olímpics, decidirem quina mascota ens representarà en aquesta celebració esportiva tan esperada!

Cada mascota representarà un color i un valor digne de les olímpiques. Totes les activitats aniran relacionades amb una divertida mascota i el seu valor que ens ajudarà a empatitzar  totes elles. Conèixer totes les mascotes n’ajudarà a valorar la força que tenen tots els valors olímpics junts.  Ens faran veure, que tots  junts, són el que fa gran aquest  esdeveniment, l’última setmana celebrarem conjuntament la festa clausura dels Esperit Olímpics!

Treballarem amb el màxim de material reciclat, per començar a conscienciar amb el canvi climàtic. Cada setmana les activitats aniran relacionades amb el centre d’interès del casal. Farem treballs manuals, gimcanes, jocs, esports i sortides.

Bloc Casal Els Pins!  Bloc Casal La Vinyala!  Bloc Casal Joan Juncadella!