Casal d’Estiu Els 4 Elements del Xaman!’

Casal d’Estiu Els 4 Elements del Xaman!’
El Casal d’Estiu és un programa que pretén que els infants puguin gaudir de la millor manera les seves vacances d’estiu. Les nostres activitats ofereixen la possibilitat d’esbargir-se i aprendre a través de la diversió, la descoberta i la pràctica esportiva amb continguts de caire pedagògic, lúdic i cultural.

El planeta ja no pot esperar més i volem que aquest Casal signifiqui l’Estiu del canvi. Només la lluita contra el canvi climàtic pot revertir la situació actual. On millor que en el Casal d’Estiu per treballar tots els conceptes referents a les actituds i valors que faran falta.

Aquest any ens endinsarem dins la vida d’un Gran Xaman que té sota el seu poder els 4 elements: Aire, foc, terra i aigua
Encara que és molt jove, diu que ha arribat el moment de retirar-se i vol que l’ajudem a trobar el seu deixeble per fer perdurar la força dels 4 elements.

El primer dia de Casal ens visitarà el Gran Xaman, que ens demanarà la nostra ajuda per buscar el seu pròxim deixeble que domini l’harmonia dels 4 elements.

Cada setmana apareixerà un personatge que vol aconseguir els 4 poders, però no serà gens fàcil. El Xaman, decebut, veu que cada aprenent només demostra L’honor d’un dels elements, i per tant no aconsegueix el poder complert d’un gran xaman.