Petits artistes a l’Escola Sant Martí de Torrelles

Els alumnes de les activitats extraescolars a l’escola Sant Martí són uns artistes i és que, amb la varietat d’activitats extraescolars que tenen a l’abast, els infants poden fer autèntiques meravelles! Un clar exemple són les manualitats i els tallers de pintures que es fan a l’activitat de tastaolletes o les construccions de petits robots mecanitzats a l’activitat extraescolar de robòtica.

Aquest tipus d’activitats estimulen i enforteixen una gran quantitat de procesos entre els quals trobem l’atenció, la concentració, la memòria, l’aprenentatge, la psicomotricitat entre d’altres.

D’altra banda, també fomenten la creativitat, la imaginació i les relacions socials tot enfortint les relacions i creant nous vincles d’amistat.

Les manualitats són una activitat molt adequada per a estimular, prevenir i resoldre dificultats, permetent a l’infant expressar-se i donar via lliure a la seva creativitat a través d’activitats divertides. A més, serveixen per entrenar diferents àrees permetent desenvolupar i consolidar les seves destreses, enfortit el seu to muscular i adquirir una major agilitat a l’hora d’utilitzar els dits i les mans.

No hi ha res com uns infants alegres, motivats i amb ganes de seguir descobrint món!
Moltes felicitats als joves alumnes, als monitors i a les famílies de l’escola Sant Martí per promocionar activitats com aquestes!

Deixa un comentari