Jordi Torras

Esportista professional gràcies al talent i a l’esforç diari. Va començar a jugar a Futbol Sala al pati de l’escola. Ja de petit despuntaba de tots els equips en els que va pertanyer. Sant Vicenç dels Horts, CFS Pallejà i Categories Base del FCBarcelona. Arriba al primer equip amb 16 anys però ha de marxar als 19 per poder ser professional.

Miró Martorell, Polaris Word Cargagena, Inter Moviestar, FCBarcelona Alusport i l’actual Asti (itàlia).

Durant 14 anys ha defensat la samarreta de la selecció espanyola, disputant 131 partits oficials.

És i serà llegenda del futbol sala català i espanyol.

Palmarès

Inter Movistar

  • 2010, Supercopa de España
  • 2009, Copa de España
  • 2009, UEFA Futsal Cup
  • 2008, Copa Intercontinetal
  • 2008, Recopa de Europa
  • 2007-2008, Liga
  • 2007, Supercopa de España

Miró Martorell

  • 2003 Copa Catalunya

F.C.Barcelona

  • 2000 Copa Catalunya
  • 2011 Copa de España
  • 2010-2011, Liga
  • 2011-2012, Liga, Copa del Rei i Copa d’Europa
  • 2012-2013, Liga

A.S.D. Asti

  • 2015 Winter Cup
  • 2015 Copa d’Itàlia

Selección española de fútbol sala

  • 2010 Campeón de Europa, selección absoluta, Hungría 2010
  • 2008 Plata, Mundial Brasil
  • 2007 Copa de Europa, Portugal
  • 2005 Copa de Europa, República Checa
  • 2004 Mundial China-Taipei

Títulos personales

  • 2008-2009 Mejor Ala -Cierre de la LNFS

 

Leave a Comment